esmaspäev, 9. veebruar 2015

Õpetaja on loov

7. märtsil toimub Tallinna Ülikoolis taas loovhariduse seminar, mida korraldab meie hea partner Loovhariduse ühendus. Kokkusaamise eesmärgiks on toetada õpetaja loovust ja jagada loovaid ideid.

Seminar "Õpetaja on loov" keskendub - nagu pealkirjast aimata võib - õpetajale. Seminari töötubades saavad osalejad ise proovida erinevate loovuse arengut toetavate õppemeetodite kasutamist tegevõpetajate ja loovate praktikute juhendamisel. Lisaks on kavas Tallinna Ülikooli teadlaste ettekanded, mis avavad loova õpetamise teoreetilist käsitlust.

Näiteks saab õppida, kuidas maandada pingeid ja taastada energiat loovtegevuste abil, kuidas ennast inspireerida ja oma taju teravdada, kuidas kasutada õppetöös nn ümberpööratud klassiruumi mudelit. Samuti mängitakse töötubades helidega, tekstiga, ülesannetega. Kõigile osalejatele on garanteeritud võimalus päeva jooksul oma loovust rakendada!

Seminari päevakavaga saab lähemalt tutvuda Loovhariduse ühenduse kodulehel. Registreerimisvorm asub SIIN.

Lapsevanemate eestvedamisel loodud Loovhariduse ühendus püüdleb selle poole, et lapsed oleksid igas koolitunnis uudishimulikud ja saaksid üllatumise rõõmu uutest teadmistest. Loe ka nende eesmärkidest ja senistest tegevustest.

2014.a Loovhariduse suvekoolis valminud taies.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar